توضیحات مدیرکل میراث آذربایجان غربی در خصوص ایجاد سفره خانه سنتی در دوققوزپله

توضیحات مدیرکل میراث آذربایجان غربی در خصوص ایجاد سفره خانه سنتی در دوققوزپله

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: ایجاد سفره خانه سنتی در دوققوزپله مشکلی برای این بنای تاریخی ایجاد نمی کند.

جلیل جباری در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی ندای ارومیه با اشاره به ایجاد سفره خانه سنتی در دوققوزپله ارومیه اظهار کرد: ایجاد سفره خانه سنتی در این بنای تاریخی به هیچ عنوان موجب استهلاک آن نخواهد شد.

وی تصریح کرد: مقرر شده است هیچ پخت و پز و شست شویی داخل این بنای تاریخی اتفاق نیفتد و از فضای اختصاص داده شده تنها برای سرو غذا استفاده شود.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان غربی افزود: تبدیل بناهای تاریخی به رستوران و امکانی نظیر آن در مناطق مختلف مرسوم است و قطعا اگر تهدیدی را متوجه این بنا می کرد میراث فرهنگی اجازه آن را صادر نمی کرد.

جباری خاطرنشان کرد: ایجاد سفره خانه سنتی فرصت مناسبی است تا خانواده ها و عموم مردم از نزدیک با این بنای تاریخی ارتباط برقرار کنند.

انتهای پیام/